BirdingApps

BirdingApps.com wil vogelliefhebbers voorzien van apps waarmee ze nog meer plezier beleven aan hun passie voor vogels. Daarbij leggen we de lat hoog. Onze apps moeten uitblinken in geluidskwaliteit, beeldkwaliteit en functionaliteit.

BirdingApps.com is in 2015 opgericht als samenwerkingsverband tussen Meeuwsen Natuurgeluiden en Multi Software.

Meeuwsen Natuurgeluiden
Meeuwsen Natuurgeluiden is in 2000 opgericht door Henk Meeuwsen (1963), een specialist in het opnemen van natuurgeluiden in het algemeen en vogelgeluiden in het bijzonder. Ook met het (na)bewerken van de geluidsopnamen heeft hij jarenlang ervaring. Henk Meeuwsen staat garant voor de hoogst mogelijke geluidskwaliteit. Zijn geluidsopnamen worden gebruikt in cd-producties, podcasts, bioscoopfilms, tv-series, radioprogramma’s, theatervoorstellingen, diorama’s en apps.

Henk is regelmatig te horen bij radioprogramma Vroege Vogels en hij is vaste gast in de Roots podcast Notenkrakers. Daarnaast heeft hij een column in het Vogelmagazine van Roots.
Op zijn website Meeuwsen Natuurgeluiden vind je meer informatie over de projecten waaraan hij heeft meegewerkt en links naar zijn optredens in de media.

Multi Software
Multi Software is opgericht in 2007 door Michel Uiterwijk (1971), een software ontwikkelaar die van alle markten thuis is. Hij maakt websites, modellen, databases, maar heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in mobiele applicaties en streeft daarin naar continue verbetering van kwaliteit. Want een goede app moet niet alleen functioneel zijn, maar hij moet er ook mooi en strak uitzien.