BirdingApps

BirdingApps.com wil vogelliefhebbers over de hele wereld voorzien van apps waarmee ze nog meer plezier beleven aan hun passie voor vogels. Daarbij leggen we de lat hoog voor onszelf. Onze apps moeten uitblinken in geluidskwaliteit, beeldkwaliteit en functionaliteit.

BirdingApps.com is opgericht in november 2015 als een samenwerkingsverband tussen Meeuwsen Natuurgeluiden en Multi Software, beide gevestigd in Wageningen (Nederland)

Meeuwsen Natuurgeluiden
Meeuwsen Natuurgeluiden is in het jaar 2000 opgericht door Henk Meeuwsen (1963), een specialist in het opnemen van natuurgeluiden in het algemeen en vogelgeluiden in het bijzonder. Ook met het (na)bewerken van de geluidsopnamen heeft hij jarenlang ervaring. Meeuwsen Natuurgeluiden staat garant voor de hoogst mogelijke geluidskwaliteit. De geluidsopnamen worden gebruikt in cd-producties, bioscoopfilms, tv-series, radioprogramma’s, theatervoorstellingen, diorama’s en apps.

Multi Software
Multi Software is opgericht in 2007 door Michel Uiterwijk (1971), een software ontwikkelaar die van alle markten thuis is. Hij maakt websites, modellen, databases, maar heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in mobiele applicaties en streeft daarin naar continue verbetering van kwaliteit. Want een goede app moet niet alleen functioneel zijn, maar ook mooi en strak eruit zien.