Meer vogelgeluiden in onze app BirdSounds Europe

De nieuwste versie van onze vogelgeluiden-app BirdSounds Europe bevat 2374 geluiden van in totaal 465 Europese vogelsoorten! Je krijgt er maar liefst 7 uur en 24 minuten schitterende vogelgeluiden mee in handen. Mooie, nieuwe soorten in versie 2.7 van de app zijn bijvoorbeeld de blauwe kiekendief, grijze wouw en duponts leeuwerik.

Links een fragment van de soortenlijst en rechts de pagina van de grijze wouw

We hebben opnieuw niet alleen nieuwe geluiden toegevoegd, maar ook bestaande geluiden vervangen door betere. Zo wordt BirdSounds Europe niet alleen steeds uitgebreider, maar ook steeds mooier. Neem bijvoorbeeld het geluidsfragment van twee wielewalen die een zanggevecht houden. Voor de vogels zelf een stressvolle aangelegenheid, maar voor ons schitterend om naar te luisteren.

Naast nieuwe vogelsoorten en nieuwe geluiden hebben we functionaliteit toegevoegd. Het is nu mogelijk om een Europese regio te selecteren. Daarmee kun je een lijst afsplitsen met soorten die alleen in een bepaald deel van Europa voorkomen.

We zijn nog zeker niet klaar! We blijven werken aan het uitbreiden van de app, zowel in functionaliteit, aantal soorten als aantal geluiden.

Dit bericht is geplaatst in Nieuwe versie BirdSounds Europe met de tags , , , , . Bookmark de permalink.