BirdSounds Europe 2.5

Onze app BirdSounds Europe is verder uitgebreid! Er zitten nu maar liefst 2032 geluiden in de app van in totaal 436 Europese vogelsoorten. Daarmee krijg je 5 uur en 55 minuten schitterende vogelgeluiden in handen. Mooie nieuwe soorten zijn bokje, lepelaar (wie hoort die ooit?), rosse franjepoot, kleine kortteenleeuwerik en vele andere. Wederom zijn er niet alleen geluiden toegevoegd, maar ook vervangen: op zich goede opnamen van graspieper, wulp en grauwe vliegenvanger, zijn vervangen door nagenoeg perfecte. En een zwartkop heeft ons verleid om een opname van maar liefst 2 minuten en 14 seconden in zijn geheel in de app op te nemen. Maar we zijn nog niet klaar! Ook de komende tijd zullen we blijven werken aan het uitbreiden van de app, zowel in aantal soorten als aantal geluiden.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , , , . Bookmark de permalink.