BirdSounds Europe

Hier zijn we dan,BirdingApps met nieuws over onze nieuwste vogelgeluiden-app. De app heet BirdSounds Europe en bevat geluidsfragmenten van Europese vogelsoorten in een geluidskwaliteit die u niet eerder heeft gehoord. Neem bijvoorbeeld de opwindingsroep van de zwarte specht, ongehoord helder. Of de galmende roep van een paartje roodkeelduikers op een meertje in de Zweedse bossen, alsof je er zelf bij staat. Of neem dat ene ontroerende nootje in de prachtige zang van de noordse nachtegaal, we kunnen er geen genoeg van krijgen. Ronduit grappig is het getoeter van een groepje wilde zwanen, als een blazersensemble dat zijn instrumenten aan het stemmen is. Zo kunnen we nog wel even doorgaan, maar misschien moet u gewoon naar de app store gaan, de app kopen en u laten verbazen door het bijzonder repertoire aan geluiden waarover de vogelwereld blijkt te beschikken.
NB: Versie 2.1 heeft 1314 geluiden van in totaal 356 Europese vogelsoorten.

Via deze link vindt u de pagina met downloads van al onze apps.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.